пʼятниця, 26 серпня 2016 р.

ВІДБУЛАСЯ РОЗШИРЕНА НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДРОГОБИЦЬКОГО РАЙОНУ СПІЛЬНА З ЇХ ГОЛОВАМИ ПЕРВИННИХ ПРОФСПІЛКОВИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

    26 серпня 2016 року в приміщенні актового залу Дрогобицької районної державної адміністрації у рамках серпневих нарад працівників освіти відбулася розширена нарада керівників навчальних закладів району та голів первинних профспілкових організацій шкіл. У роботі наради брали участь голова Дрогобицької районної ради Михайло Сікора, заступник голови районної ради Володимир Стецівка, депутат Львівської обласної ради, голова Дрогобицької районної організації профспілки працівників освіти і науки Ольга Грицик.
В.о. начальника відділу освіти Іван Стецко зупинився на висвітленні підсумків розвитку дошкільної, загальної середньої освіти у 2015-2016 навчальному році. Він розповів про реалізації ідей і положень національної Доктрини розвитку освіти з реформування освіти Дрогобицького району, підвищення її якості. Метою педагогічної громади Дрогобиччини є формування в учнів розуміння єдності й цілісності України, як незалежної демократичної держави. Тому не випадково для першого уроку у 2016-2017 н.р. буде тема, присвячена 25-річчю незалежності України: 1-4 кл. - «Це наше і це твоє», 5-11 - «Від проголошення незалежності до нової України». Іван Стецко зупинився на ефективності вирішення проблем енергозбереження в навчальних закладах району, проаналізував кадрове забезпечення та підвищення кваліфікації педагогів, результати ДПА та ЗНО-2016, інформатизацію освіти. Він виокремив основні завдання виховної роботи у 2016-2017 н.р.
  Про формування шкільної мережі на новий 2016-2017 навчальний рік та планування роботи розповіла методист Дарія Грицик. На питаннях підготовки навчальних закладів до нового року зупинився начальник групи централізованого обслуговування навчальних закладів відділу освіти Юрій Сенів.
Іван Стецко підкреслив, що аналіз діяльності відділу освіти, навчальних закладів у 2015-2016 році свідчить про належний рівень роботи освітян району, висвітлює ряд проблем та дає можливість визначити перспективи удосконалення основних напрямків нашої роботи у 2016-2017 н.р.

Немає коментарів:

Дописати коментар