вівторок, 1 листопада 2016 р.

Тиждень військово- патріотичного виховання в Добрівлянах

У Добрівлянському НВК І-ІІІ ступенів стартував тиждень військово-патріотичного виховання. З метою виховання в учнівської молоді любові до Батьківщини, готовності до захисту її честі, гідності, сувернітету, шанобливого ставлення до героїчного минулого і сьогодення в усіх класах проведено виховні години “Україна – єдина, сильна, незалежна».

Молодші школярі взяли участь у конкурсі малюнка “Моя Батьківщина - Україна”.
У рамках Тижня проведено спортивні конкурси ”Веселі старти” з учнями 6-7 класів, старшокласники змагались з військово-прикладних видів спорту за нормами курсу “Захисника Вітчизни” під керівництвом вчителя фізкультури Віктора Герасименко.
З метою гідного вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні учні 10 класу разом з класним керівником Оксаною Букавин, вчителями Мирославою Дворян, Наталею Чорній побували на екскурсії в столиці. Вони віддали шану героям Небесної Сотні на Майдані Незалежності, відвідали ряд цікавих місць м.Києва.
В межах Тижня проведено благодійний ярмарок ”Діти - воїнам АТО”, акцію “Лист солдату”.
З ініціативи лідерів шкільного самоврядування учні зібрали овочі для воїнів АТО і передали їх волонтерам; разом з педагогом-організатори Тетяною Бойко упорядкували могилу героїв УПА.
Тиждень закінчився літературно- музичним святом “Є така професія – Батьківщинну захищати”, яке підготувала і провела класний керівник 7 класу Оксана Бокало. Родзинкою свята став показ відеорепортажу, в якому учні брали інтерв’ю у вчителів та старшокласників, дізнавалися про їхню думку щодо патріотизму в сучасному житті.
Тиждень був насичений різноманітними цікавими заходами, які змушують кожне серце битися в унісон та глибше усвідомлювати, що є для кожного з нас Батьківщина.





Немає коментарів:

Дописати коментар