четвер, 29 грудня 2016 р.

"Різдвяні канікули" на базі Підбузького навчально-виховного комплексу

29.12.2016р. на базі Підбузького НВК I - III ст. відбувся конкурс-фестиваль для дітей та юнацтва «Різдвяні канікули - 2016». Підбузька школа гостинно приймала учнів Сторонянської СЗШ I – ІІ ст., Опаківського НВК І – ІІІ ст. та Залокотського НВК І – ІІ ст.
Учасники фестивалю презентували колядки у жанрі народної та сучасної музики. В номінації «Соло» кращими виконавцями відзначено Кузів Ксенію (7 р., Сторонянська СЗШ І-ІІ ст..), Багрій Василину (12 р., Опаківський НВК І-ІІІ ст.), Мигу Юлію (12 р., Підбузький НВК І-ІІІ ст.) та Валінкевич Надію (11 р., Залокотського НВК І-ІІ ст.)
У номінації «Новорічно-різдвяні привітання» високий рівень виконавської майстерності проявили учні Підбузького НВК І-ІІІ ст.., а також відзначено виступи колективів учасників фестивалю.
У рамках фестивалю також проводилася виставка новорічно-різдвяних композицій. Підбуж представив колективну роботу: різдвяна шопка з персонажами біблійного сюжету Різдвяної ночі (ляльки- мотанки), Петрущак Софія, 14р. зі Сторони презентувала новорічні ялинки (аплікація, гофрований папір, атласна стрічка), Залокоть – ялинку та сніговичків (тканина; Юречко Тетяна, 13р.)
Журі привітало учасників з різдвяно-новорічними святами та побажало гідно представити Підбузький локальний освітній округ на гала-концерті у Дрогобичі.






Немає коментарів:

Дописати коментар