четвер, 29 грудня 2016 р.

Голова райдержадміністрації взяв участь у колегії відділу освіти

29 грудня відбулася колегія відділу освіти Дрогобицької районної державної адміністрації. У ній взяли участь голова райдержадміністрації Володимир Шутко, голова районної ради Михайло Сікора, керівник апарату райдержадміністрації Руслан Щерба, депутат обласної ради, голова районної організації профспілки працівників освіти і науки Ольга Грицик. Вони привітали учасників колегії з Новим роком та Різдвом Христовим. Голова районної державної адміністрації Володимир Шутко проаналізував роботу тих навчальних закладів району, які він відвідав протягом року, та наголосив, що у наступному році така практика продовжиться. В. Шутко також повідомив що за програмою Міністерства освіти для 25 шкіл району надійшли комп'ютери, які забезпечені ліцензійними програмами та сервісним обслуговуванням. Він також акцентувавсвою увагу на необхідності завершення добудови Сторонянської СЗШ І-ІІ ст. та її відкриття у січні наступного року. Голова районної ради Михайло Сікора запросив керівників до участі в конкурсі мікропроектів та наголосив на необхідності економії енергоносіїв. Начальник відділу освіти Іван Стецко підсумував роботу відділу освіти за 2016 рік. Він зазначив, що в тяжкий час для України, зроблено багато. Це – зміцнення навчально-матеріальної бази ЗНЗ, посилення роботи з обдарованими школярами, удосконалення системи виховної роботи, розвиток довкілля, тощо. Особливо була відзначена підтримка освітньої галузі районною владою.
Методист Дарія Грицик підбила підсумки атестації Бистрицької та Д.Лужецької СЗШ І-ІІ ступенів, а начальник відділу освіти Іван Стецко вручив їм атестаційні свідоцтва. Про стан охорони дитинства в ЗНЗ Дрогобицького району доповіла головний спеціаліст відділу освіти Людмила Коник-Осадча.
Колегія визнала спільну роботу відділу освіти Дрогобицької райдержадміністрації і ради Дрогобицької районної організації профспілки працівників освіти і науки України з виконання норм і положень районної угоди щодо соціально-економічного і правового захисту працівників освіти району у 2016 році задовільною, а зобов'язання сторін, в основному, виконаними.




Немає коментарів:

Дописати коментар