вівторок, 6 грудня 2016 р.

Відзначення Дня Збройних сил України в Підбузькому НВК І-ІІІ ст.

Сьогодні, 6 грудня 2016 року, в Підбузькому НВК І-ІІІ ст. відбулися заходи з нагоди відзначення Дня Збройних сил України. У кожному класі були проведені змістовні уроки мужності «На варті Вітчизни».

На високому рівні були організовані військово-спортивні змагання між учнями 10-11 класів(вч.Йосип Лаганяк ).
Вже вкотре у школі проводиться акція «Наша земля – наші герої». В рамках цієї акції було організовано зустріч із учасниками АТО, виготовлення вітальних листівок, проведено виховні години, змагання по стрільбі, конкурс малюнка «Ми за мир в Україні».
Стенд «Наша земля – наші герої» нагадує кожному школяреві про священний обов’язок – захищати свою Батьківщину, пам’ятати про тих, хто з гордістю відстоює незалежність нашої держави.
Учні 9 класу під керівництвом класного керівника провели флешмоб, присвячений усім військовослужбовцям України, усім людям, які звитяжно відстоюють незалежність України. Дев’ятикласники в пелюстках квіток записували патріотичні складові національної свідомості українця – любов до рідної землі, до свого народу, вшанування звичаїв і традицій, повага до державної символіки, бажання трудитися для процвітання України.
Заходи, які були проведені у НВК, пробудять у серцях кожного учня безмежну любов до своєї держави і ми пишатимемося тим, що ми – українці. Віримо, що територіальна цілісність нашої держави навіки залишатиметься непорушною.
Шановні наші воїни, добра Вам, Божої ласки, Господнього благословення, родинного тепла та мирного неба над головою! Пам’ять про ваші подвиги назавжди збережеться у душах та серцях нащадків!
Слава Україні! Героям слава!






Немає коментарів:

Дописати коментар