середу, 15 лютого 2017 р.

Школярі Попелівського НВК посіли ІІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології

12 лютого у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбувся ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології. Двоє учнів Попелівського НВК І-ІІІ ст., керівником яких є вчитель біології та екології вищої кваліфікаційної категорії Віра Тупичак, представляли Дрогобицький район.
Христина Фридрак, учениця 10 класу, з проектом на тему: «Я обираю екосумку» та Надія Бжостовська, учениця 11 класу, презентувала проект на тему: «Можливості покращення якості сільськогосподарських угідь шляхом використання видів роду Lupinus sp
Змагання олімпіади з екології проходили у два етапи: теоретичний тур (вирішення тестових завдань) і постерний захист проектів. Відтак, за результатами проведеної олімпіади, обидві учениці посіли ІІІ місце, гідно представивши Дрогобиччину і свою школу.
Участь старшокласників в учнівській олімпіаді з екології сприяє екологічному вихованню й залученню їх до проектної діяльності, розширенню спектра досліджуваних проблем природоохоронного й екологічного змісту.
Попелівський НВК третій рік поспіль має призерів на обласній та щороку у районній олімпіаді з екології.


Немає коментарів:

Дописати коментар