середу, 15 лютого 2017 р.

Тиждень математики у Новокропивницькому НВК

З 6 лютого по 10 лютого в Новокропивницькому НВК І-ІІІ ст. цікаво і захоплююче пройшов тиждень математики, який провела учитель Надія Василишин. І проходив він під гаслом: "Дорогу осилить той, хто йде , а математику - мислячий ". Цей тиждень був спрямований на формування інтересу до математики та налаштування учнів застосовувати набуті знання в нестандартних ситуаціях, розкрити творчі здібності учнів та художній талант школярів у баченні навколишнього світу з математичної точки зору. 
На відкриття тижня учні готувались до таких конкурсів «Конкурс газет», «Портрет учителя», «Цікавий факт», «Математичні кросворди». Намалювали листівки з віршами , піснями, жартівливими завданнями. 
Діти із задоволенням брали участь у заходах. Для учнів 5 – 11 класів був проведений «Найрозумніший, найвинахідливіший та найкмітливіший математик школи ». Переможцем став учень 5 класу Денис Миськів.
Учні 7 класу взяли участь у «Математичному турнірі». Діти із задоволенням розв'язували логічні задачі, ребуси, відповідали на веселі питання, змагалися на уважність та швидкість. З невеликою перевагою перемога дісталася команді «Y».
Протягом тижня учні переглянули презентації «Видатні математики»,
« Математика у житті людей» та відео презентації «Математика навколо нас», « 12 фактів про математику».
Учні 5 класу виступили з вітальними словами до такої знайомої і такої ще не пізнаної її величності Математики. Тиждень математики приніс дітям багато позитиву та веселий настрій.Усі класи показали міцні знання.
На лінійці всі переможці були нагороджені грамотами та подарунками.



Немає коментарів:

Дописати коментар