понеділок, 3 грудня 2018 р.

Попелівський НВК проти насильства

Сьогодні спільно з працівниками ювенальної превенції Дрогобицького відділу поліції і заступника директора з виховної роботи Віри Любомирівни Тупичак була проведена зустріч-бесіда з учнями 1-11 класів на тему: «Скажемо насильству НІ!» з метою попередження, виявлення та профілактики насильства серед неповнолітніх. 
Навчальний заклад відвідали старший інспектор ювенальної превенції Дрогобицького відділу поліції Брик Анастасія Олександрівна та дільничний офіцер поліції Сосяк Віталій Михайлович.
У ході зустрічі було обговорено тему: «Насильство: поняття, види та відповідальність». Поліцейські постійно зустрічаються із вихованцями навчального закладу, щоб у майбутньому убезпечити їх від вчинення злочинів та правопорушень. Школярі активно спілкувалися, ставили цікаві запитання, а на завершення – всі переглянули відеоролик відзнятий учнями 11 класу «Школярі Попелівського НВК - проти насильства у сучасному світі!»
Також поліцейські обговорили проблеми насильства серед підлітків з адміністрацією загальноосвітнього навчального закладу.
Зустріч правоохоронців з учнями та керівництвом школи відбулася в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».







Немає коментарів:

Дописати коментар