понеділок, 3 грудня 2018 р.

Семінар вчителів захисту Вітчизни в Урізькому НВК І-ІІІ ст.

Засідання   постійно діючого семінару вчителів захисту Вітчизни Дрогобицького району  відбулося на базі Урізького  НВК  І-ІІІ ступенів . Директор  школи  Лідія Калюжна розповіла учасникам семінару про  здобутки  та плани педагогічного  та учнівського колективів освітнього закладу .
На високому науковому та методичному рівні пройшов відкритий урок  захисту Вітчизни в 10-му  класі на тему “Українські військові формування та участь українців увійськових подіях ХХ століття. ЗСУ до 2014 року. Нова українська армія 2014-2018 ” , який провів учитель захисту Вітчизни Урізького  НВК  І-ІІІст. Михайло Блюм. Учасники семінару взяли участь в обговоренні уроку та обмінялися досвідом роботи з цієї теми.
Учні Урізького  НВК  І-ІІІ ст.  виступили перед учасниками  семінару з позакласним  виховним заходом  до Дня Збройних Сил України ,  який пройшов на високому виконавському та  емоційному рівні.

Підсумки семінару підбив методист методичного кабінету відділу освіти Дрогобицької районної державної адміністрації Ігор Михаць.













Немає коментарів:

Дописати коментар