середу, 12 червня 2019 р.

Сокільські вишколи стартували в Опаці


Цьогоріч першим приймав сокільські загони для традиційного щорічного районного вишколу Опаківський НВК І – ІІІ ст. Відкрили літній сезон вишколів фізкультурно-просвітницького товариства «Сокіл» в Дрогобицькому районі шкільні команди гірської зони.
Привітно зустрів доблесну молодь карпатський край. Педколектив та адміністрація місцевої школи облаштували територію для проведення змагань. Розпочалося свято з виконання Гімну, покладання квітів до Могили борців за волю України. Поблагословив молодь на успішні звершення парох с. Опака о. Іван Розлуцький.
Найкраще продемонстрували вміння і навички стройової підготовки команди Рибницької СЗШ І – ІІ ст. та Сторонянського НВК І – ІІ ст.; в історичній вікторині кращими були школярі зі Сторони, Залокоті та Опаки; першими в облаштуванні наметів та приготуванні похідної страви були учні з Нового Кропивника. Найбільш захоплюючою частиною змагань були спортивні. Тут у загальному заліку переможцями були господарі – учні Опаківського НВК. Найвлучніше стріляли з пневматичної гвинтівки соколи з Новокропивницького та Старокропивницького а також Підбузького НВК. Завершили вишкіл демонструванням мистецьких здібностей учасників. Тут неперевершеними були соколята Підбузької, Довжанської, Сторонянської, Залокотської та Старокропивницької шкіл.

Немає коментарів:

Дописати коментар