пʼятницю, 14 червня 2019 р.

Закінчили свою роботу літні мовні табори


На базі закладів освіти Дрогобицького району в період з 01.06. по 14.06.2019 року функціонували літні мовні табори, які  спонукали школярів практично застосовувати свої знання іноземних мов.
Літні канікули – час ігор, розваг, самостійного вибору діяльності, зняття напруги, що накопичилася протягом навчального року, відновлення сил і здоров’я, тому метою роботи мовного табору було поєднання відпочинку та створення відповідного мовного середовища  для заохочення учнів до вивчення іноземних мов.
У літніх мовних таборах весело і цікаво провели час понад дві тисячі дітей різних вікових категорій, тому найбільший обсяг обов’язків у таборах  виконували вчителі іноземних мов, які вже не перший рік практикують таку форму роботи, звичайно за підтримки дирекції шкіл, вчителів музики, фізичної культури, педагогів – організаторів.
Кожний день у таборі  було сплановано відповідно до плану роботи, який традиційно розпочинався ранковою зарядкою на  англійській мові з музичним супроводом або рухливими танцями та оголошенням розпорядку дня. Шахматні турніри, тематичні екскурсії мальовничими місцями нашого краю, велосипедні поїздки, рухливі ігри на свіжому повітрі – все це створювало особливу атмосферу для спілкування дітей та вчителів.
Справжнім  святом для школярів  ставали заходи мовної майстерності, де діти з великим захопленням співали, брали участь в іграх, квестах , краєзнавчих вікторинах, проектах, випробовували власні акторські здібності у різних казкових інсценізаціях.
З метою збагачення лексичного запасу багато уваги приділялося переглядам мультфільмів, фільмів іноземними мовами .
Незважаючи на рівень навчальних досягнень, кожен вихованець мав змогу проявити свої творчі здібності та долучитися до реалізації колективних справ. Усі вихованці отримали сертифікати учасників мовного табору та з  невеличким сумом прощалися до наступних зустрічей See You Next Summer!






Немає коментарів:

Дописати коментар