середу, 26 червня 2019 р.

Відбулася підсумкова нарада керівників закладів загальної середньої освіти


Нещодавно відбулася підсумкова нарада керівників закладів загальної середньої освіти Дрогобицької райдержадміністрації, роботу якої очолив начальник відділу освіти Іван Стецко.
Про підсумки проведення ДПА в 9-х та ДПА/ЗНО в 11-х класах з української мови, математики у 2018/2019 навчальному році доповіли завідувач методичного кабінету Любов Маркович та методист Дарія Грицик. 
Начальник господарської групи обслуговування закладів освіти району Оксана Данилів розповіла про хід підготовки шкіл до нового навчального року, проведення в них ремонтних робіт та опалювального сезону.
Перед присутніми виступила методист Марія Драб, яка підсумувала питання атестації педагогічних працівників у 2018/2019 навчальному році, дотримання вимог Положення та звернула увагу присутніх на неприпустимі порушення.

 Начальник відділу освіти Іван Стецко доповів про використання коштів  державної субвенції  та створення  освітнього середовища   НУШ – 2 у закладах освіти району й наголосив на важливості окремих питань та врахування їх при плануванні роботи закладів освіти на наступний 2019/2020 навчальний рік. 



Немає коментарів:

Дописати коментар