понеділок, 23 грудня 2019 р.

У Трускавець не відпочивати, а працювати!





17 грудня в URBAN-бібліотеці Трускавця відбувся тренінг для 19-ти бібліотекарів шкільних бібліотек Дрогобицького району на тему «Невідкладна адвокація та залучення людських та фінансових ресурсів до малих бібліотек в умовах децентралізації».
 Тренером виступила завідувачка URBAN-бібліотеки Віра Савка. Вона на прикладі власного досвіду ознайомила учасників тренінгу з інструментами, які варто застосовувати, проводячи адвокаційні компанії, розповіла про підходи залучення фінансування та як зацікавити громаду у розвитку сільських бібліотек, як вивести їх на новий рівень затребуваності і потрібності у своїх громадах, поділилася власним досвідом, як можна із звичайної бібліотеки-філії зробити одну з найкращих, цікавих і впізнаваних бібліотек не лише на Львівщині, але в Україні, про яку чули і за кордоном.
Після проведення вправи "Наші мрії" методист відділу освіти Дрогобицької РДА Ярослава Баранич побажала бути невтомними і наполегливими в прагненнях до ідеалу і гармонії, мужньо долати труднощі, впевненості у тому, що завдяки бібліотекам, книзі та читанню наша країна переборе труднощі, здолає ворожу агресію і стане квітучою, гармонійною країною мудрих та самодостатніх людей.
Бібліотекарі шкільних бібліотек Дрогобицького району висловлюють подяку працівникам URBAN-бібліотеки, методисту відділу освіти Ярославі  Баранич та голові методичного об'єднання шкільних бібліотек Л.Дубик.




Немає коментарів:

Дописати коментар