середа, 18 грудня 2019 р.

Учні шкіл району відвідали дитячий будинок «Оранта» та Бориславський навчально-реабілітаційний центр “Гармонія”.




17 грудня представники районного учнівського парламенту та вихованці гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості відвідали дитячий будинок «Оранта» у м. Дрогобичі, а 18 грудня - Бориславський навчально-реабілітаційний центр “Гармонія”.
Наперодні свята у школах району було проведено благодійну акцію "Подаруй дітям радість", метою якої було зібрати канцтовари (фарби, кольорові олівці, альбоми, зошити), книжечки, солодощі, фрукти для дітей з цих закладів. До акції долучилися учні Грушівської СЗШ І-ІІ ст., Лішнянської, Ролівської, Солонської, Сторонянської, Вороблевицької, Михайлевицької, Долішньолужецької СЗШ, Верхньогаївського, Нижньогаївського, Унятицького, Волощанського, Добрівлянського НВК.
Вихованці гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості показали діткам театралізовану виставу «До Дня Святого Миколая».
Важко передати словами, скільки тепла  та доброти у вихованців цих закладів, незважаючи на труднощі, що випали на їхню долю.
Дякуємо всім представникам учнівського парламенту, які долучилися до поїздки, усім, хто проспонсорував нашу поїздку та подарунки діткам.
Атмосфера цих закладів та щирі емоції діточок залишили великий слід у наших серцях.















Немає коментарів:

Дописати коментар