понеділок, 3 лютого 2020 р.



31 січня в Попелівському НВК «ЗНЗ І-ІІІСТ.  - ДНЗ» вчителем інформатики Унятицьким Мар’яном Романовичем було проведено практичний семінар «Використання платформ на мікроконтролерах при вивченні програмування». Під час роботи семінару він поділився навичками та знаннями програмування плат на мікроконтролерах та як за допомогою них зацікавити учнів вивчати програмування. Рівноправними учасниками семінару були і вчителі, і учні. Учні Мар’яна Романовича  Мачужак Руслан, Тінишин Софія, Критчак Степан та Карпа Іра продемострували STEM-проекти, у яких брали участь,  та поділилися з присутніми набутими знаннями  у програмуванні  платформ Arduino.
Учні 7-го та 8 класів Мачужак Руслан та Критчак Степан  показали базові навички роботи з платформами Arduino.
Наступним етапом проведення семінару було створення усіма його учасниками багатьох різноманітних проектів (мигалки, світлофор, пожежна сигналізація та інші).
Учениця 8 класу Тінишин Софія показала, що овочі та фрукти теж можуть виконувати незвичні функції, якщо їх підключити до Arduino.

        Карпа Іра, учениця 11 класу продемонструвала роботу робота-пилососа та міні-сервера «Розумного дому» (уміння керувати пристроями зі смартфону через комп’ютерну мережу: вмикати світло у кімнаті, електроприлади та інші пристрої).




Немає коментарів:

Дописати коментар