понеділок, 25 лютого 2019 р.

Семінар заступників директорів з виховної роботи


21 лютого в приміщенні районної бібліотеки відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи на тему "Національно-патріотичне виховання як частина духовного розвитку громадянина України".
Роботу семінару розпочав провідний спеціаліст відділу освіти Тарас Шуст, який наголосив, що завдання кожного з присутніх гостей - це виховання дітей у національно-патріотичному дусі.
Відтак виступ продовжила заступник директора з виховної роботи Грушівської СЗШІ-ІІІ ст. Ганна  Андрухів.
Презентацію своєї роботи розпочала словами вірша учителя вчителя української мови та літератури Грушівської школи Анастасії Пурій:
"Моє село із кетягом калини,
Із стежкою на батьківський поріг.
Для мене тут початок України.
Для мене тут кінець усіх доріг".
Пізніше було представлено досвід роботи Андрухів Ганни Миколаївни у вигляді відеопрезентації.
Андрухів Ганна Миколаївна вміло підійшла до висвітлення теми семінару за допомогою інноваційних технологій.
Виховна робота Грушівскої СЗШІ-ІІІ передбачає кінцеву мету: забезпечити суспільство високоінтелектуальною, духовною, толерантною молоддю ; цілісною особистістю; соціально-активною та національно-свідомою людиною з духовними якостями, яка є носієм кращих надбань національної культури та здатна до постійного вдосконалення.
У виховному заході під назвою" Усе моє, все зветься Україна" кращі учні Грушівської школи Галина Андрухів Галина, Тетяна Пурій, Мар'на Масяк, Марта Малярчин, Руслан Лазарак та Микола Поточак показали свою любов до України.
"Україна - це ж так багато.Це мільйони людей, які з року в рік борються за своє майбутнє й долають безкінечні степи випробувань...."
Особливу увагу наших гостей привернула поезія "Вишиванці мир створити вдасться".
Завершився семінар словами вірша Руслани Вовк, наймолодшого педагога кафедри української мови та літератури Грушівскої СЗШІ-ІІІ :
"Якщо ти нарікаєш на життя,
Тобі здається, що усе погане.

Згадай: на цьому світі є дитя,
Яке ніколи не побачить мами...."










Немає коментарів:

Дописати коментар