четвер, 12 грудня 2019 р.

Семінар вчителів захисту Вітчизни






 Черговий   семінар учителів захисту Вітчизни Дрогобицького району відбувся на базі Опаківського  НВК І-ІІІ ступенів. Перед учасниками заходу виступив директор  навчального закладу Іван Ільницький. Він  розповів  учасникам семінару  про організацію військово-патріотичного виховання учнів,  здобутки педагогічного колективу та завдання, над якими вони працюють.
На високому науково-методичному рівні пройшов відкритий урок  захисту Вітчизни в 10-му класі на тему “Основні види інженерних загороджень. Міни. Встановлення мін. Демаскуючі ознаки мін”, який провів старший  учитель захисту Вітчизни Опаківського НВК І-ІІІ ст., капітан запасу, Петро Войтечко.
Учні Опаківського НВК І-ІІІ ступенів привітали учасників семінару з Днем Збройних Сил України   та  виступили перед  ними з виховним заходом «Низький уклін вам, захисники України».
У роботі семінару взяв участь службовець  Дрогобицько – Бориславського військового комісаріату,  старший солдат Валерій Баскаков. Він ознайомив учнів зі зразками стрілецької зброї та провів тренаж з розбирання та збирання автомата Калашнікова

 Підсумки роботи семінару підбив методист відділу освіти Дрогобицьої районної державної адміністрації Ігор Михаць.



Немає коментарів:

Дописати коментар